Contact

Wij staan voor u klaar om u een unieke en onvergetelijke belevenis aan boord van het Christina Onassis Yachthotel te bezorgen.

 

Voor meer informatie over (groeps-)overnachtingen, vergaderarrangementen of rondvaarten/city trips of de Holland Cruise verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de Captain via het mobiele nummer +316-22232796 of e-mailen naar info@christinaonassis.nl.

 

Voor directe reserveringen verwijzen wij u voor overnachtingen naar www.booking.com en voor het boeken van de Onassis meeting room naar www.worldmeetings.com

Brochure

Klik hier of op de afbeelding om door de brochure te bladeren

Brochure Christina Onassis Yachthotel

Dutch Yachthotel

Het in 2014 geopende Dutch Yachthotel is gevestigd op een jacht van 18 meter in Rotterdam.
Tijdens uw verblijf is het jacht voor uw privé gebruik.

 

Het jacht is voorzien van een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders, een dvd-speler, een laptop, gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten en een terras. Er is ook een goed uitgeruste kitchenette met een magnetron en een koelkast. Beide suites op het jacht bieden een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. U kunt genieten van uitzicht over de rivier vanuit de kamers. In de kinderkamer staan 2 stapelbedden.

 

Het Dutch Yachthotel ligt naast het Maria Callas Yachthotel en kunnen samen gehuurd worden (8 personen en 2 kinderen).

 

Indien u de omgeving wil verkennen, kunt u een bezoek brengen aan Rotterdam Ahoy (3,6 km afstand) en Diergaarde Blijdorp (5,7 km afstand). Vanaf het jacht is het 3,5 km naar het Centraal Station van Rotterdam en 61,2 km naar de luchthaven Schiphol. U kunt bovendien gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid.

 

Feijenoord is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het nachtleven, musea en architectuur.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met de Captain via het mobiele nummer +316-22232796 of e-mailen naar
azuloncharter@live.nl.
Direct reserveren kunt u bij www.booking.com.

Maria Callas Yachthotel

Het Jacht Azulon werd in de jaren '60 werd het Jacht Azulon gebruikt voor privé dagtochten van Onassis en Maria Callas. Met dit jacht werden de gasten en hun bagage naar het 100 meter grote jacht van Onassis gebracht. Daarnaast gaf Onassis het jacht, inclusief bemanning, aan zijn gasten mee voor bijvoorbeeld een stadsbezoek. In de jaren '70 is het jacht 4 jaar in gebruik gekomen van de Spaanse koning.

Callas kocht het jacht in 1963. Destijds was de oplevering van het jacht een spectaculaire gebeurtenis. De Spaanse jachtbouwer Revillo Astondoa had een prestatie neergezet met nagenoeg twee identieke jachten.
Maria Callas gebruikte het jacht slechts voor dagtochtjes en werd het schip van de ene naar de andere haven gevaren door de Spaanse bemanning.
Het jacht waarop zij met Onassis verbleef, de Christina O, heeft een lengte van 99 meter.
Er zijn vele beroemdheden aan boord geweest, waaronder Jacqueline Kennedy, Frank Sinatra, John Wayne en nog vele anderen.

 

In 2013 is dit jacht Azulon geopend als Maria Callas Yachthotel en ligt aangemeerd in de City Marina in Rotterdam.

 

Het jacht heeft 1 luxe grote suite en 1 twee persoons cabin.
U boekt het gehele jacht privé, er zijn dus geen andere gasten aan boord.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met de Captain via het mobiele nummer +316-22232796 of e-mailen naar
azuloncharter@live.nl.
Direct reserveren kunt u bij www.booking.com.